Köpek Oteli Bayrampaşa

 

Köpek Oteli Bayrampaşa 

 

Bir çok sebep ve gerekçe dolayısıyla zaman zaman hayvanlarımızı bırakacağımız mekan ve kişilere gereksinim duyarız. Ancak bu durum beraberinde endişe ve korkuyu da getirmektedir. Acaba kime bıraksam? Bıraktığım kişi kötü davranır mı? Yeme ve içmesine dikkat edilir mi gibi bir sürü endişelerimizi daha da artıran öğeler olarak çıkıyor karşımıza. İşte tam da böyle bir çıkmaz içerisindeyken, Köpek Oteli Bayrampaşa imdadınıza yetişmektedir. Belediğiniz hayvanı en güveni şekil de teslim edeceğiniz mümtaz bir kuruluştur. Köpek Oteli Bayrampaşa, mevcut binasının fiziki koşullarında ki özellik ve bunun yanı sıra zamanın tüm gereksinimlerini yerine getirmiş olması dolayısıyla da elbette tercih yapmanız da önemli bir avantaj sunmaktadır.  

 

Bünyesin de bulunan bütün personel, alanın da uzman, yetişmiş ve kalifiye bir ekipten oluşmaktadır. Bu profesyonel ekip sayesin de yüksek kalite de hizmet sizleri beklemektedir. Tüm odaların, tüm barınma yerlerinin ve hayvanların kullandığım tüm eşyaların düzenli dezenfekte edilmesi, temizlenmesi, eskimiş ve deforme olmuş tüm eşyaların derhal yenisi ile değiştirilmesi, firmanın göze çarpan ayrıcalıkları arasındadır. Köpek oteli Bayrampaşa, konuk ettiği tüm hayvanların rutin bakım ve kontrollerini de yine işi uzmanı olan veteriner hekimlere yaptırmaktadır. Bu hassasiyet ve özen dolayısıyla hayvanlarınız da oluşması muhtemel tüm hastalık riskleri de ortadan kaldırılmış olmaktadır. Hem en kaliteli ve hem de hayvan sağlığına ve gelişimine en uygun yiyecek ve içeceklerin ikram ediliyor olması da, sizlerin endişe ve korkularınızı tamamen ortadan kaldıracak bir hizmettir. Bu hizmet anlayışının temel noktasını hayvan sevgisi teşkil etmekte ve mesleği en üst standartlara taşıma gayesi oluşturmaktadır.  

 

Şefkat, merhamet ve sevginin en üst seviye de hayat bulduğu mekân olan, Köpek Oteli Bayrampaşa ayrıcalıklı bir konumu sonuna kadar hak etmektedir. Bu bilinç, zevk ve şevkle yapılan hizmet dolayısıyla kendisini her geçen gün daha büyüten, genişleyen bir profil arz etmektedir. Hayvanların geniş ve refah odalar köpek pansiyonu da barınması, geniş bahçede stres atacak ortam da bulunması hayvanın hem psikolojik ve hem de fiziksel gelişimin de önemli katkılar sağlamaktadır. Ayrıca, hayvanların sadece bakım ve beslenmesi değil aynı zaman da onların eğitimi, komutlara karşı duyarlılığının artırılması ve hareket kabiliyetinin gelişmesi de yine uzman eğitimciler tarafından verilmektedir. Sıra dışı ve çarpıcı bir otelcilik anlayışına sahip olan Köpek Oteli Bayrampaşa, sizlerin de takdir ve teşekkürünü kazanmaya devam etmektedir. 

 

 Her türlü ısınma ve soğutma sistemleri sayesinde hayvanların en rahat edeceği iklim meydana getirilmektedir. Yine hayvanların kullandığı eşyalar rutin bakım ve değişime tabi tutulmakta onların sağlık durumlarına dair yüksek hassasiyet gösterilmektedir. Bu durum sayesin de daha dingin, sakin ve edilgen köpek eğitimi hayvanlar olmalarına önemli katkılar sağlanmaktadır. Bütün bu muhteşem hizmetin karşılığı, diğer tüm vasat firmalara oranla son derece ekonomik bir fiyat aralığın da arz etmektedir. Ayrıca, hizmet bedelini nakit ödeyebilmenizle birlikte dilediğiniz bankanın kredi kartları ile de ödeme imkânı yine sizlere sunulmaktadır.  

 

Köpek Oteli Bayrampaşa, günün her saatin de denetime açık olup, dilediğiniz an hayvanınızı kontrol edebilir ve durumu hakkın da detaylı bilgi alabileceğiniz bir kuruluştur. Köpek otelciliğine ait bulunması gereken tüm yasal belge ve izne sahip olan kurum, sorunsuz ve güven içerisin de hizmet vermeye devam etmektedir. Kendi iç denetim ve kontrol mekanizmasını daima geçerli tutan, otokontrol sistemine azami dikkat göstermektedir. Hayvanınızın size teslim edileceği süreye kadar bu hassasiyet devam etmekte ve bu yaklaşımı çalışma prensibinin en temel öğesi olarak benimsemiş bir kurumdur. 

 

 

 

 


Yorumlar