Köpek Oteli Arnavutköy

 

Köpek Oteli Arnavutköy 

 

Beslediğimiz kedi, köpek ve bir başka hayvan olsun adeta evimizin bir ferdi gibidir. Yoklukları bir gün bile olsa o yokluğu hisseder ve içimizi garip bir hüzün kaplar. Bu bakımdan onlara özel bir özen ve ihtimam gösterir, sevgi ile yaklaşır yeme ve içmesine de özel bir önem gösteririz. Ancak zaman zaman istemeden de olsa onlardan ayrılmak zorunda olduğumuz durumlar ile karşı karşıya kalmaktayız. Tam bu esnada, kime bıraksam? Kim kabul eder? Acaba sevgi ve ilgi ile yaklaşılır, yeme ve içmesine dikkat edilir mi? gibi endişe verici sorular zihnimizi önemli derecede işgal etmeye başlar. Haksızda değiliz çünkü gerçekten önemli sorulardır ve önemli bir sorundur aynı zamanda. Köpek Oteli Arnavutköy, tam bu esnada imdadımıza yetişen ve üzerimizdeki önemli yükü paylaşan sıra dışı bir kuruluştur. Hayvanların barındıkları yer ve odaların genişliği, ferahlığı ve onların oynayabilecekleri bahçesi bu kuruma ayrı bir önem kazandırmaktadır.  

 

Aynı zamanda, çağın getirisi olan tüm elektronik ve dijital cihazlar ile döşenmiş olması da son derece kayda değer bir özelliğidir. İklimlendirme cihazları sayesinde, hayvanlar için en ideal ısı ve serinleme imkânı da yine Köpek Oteli Arnavutköy kampüsünün ayırıcı bir başka artı tarafıdır. Odaların, barınakların, kullanılan tüm kap kacak ve tüm eşyaların düzenli dezenfekte edilmesi ve ömrünü tamamlamış olan bir eşya anında ve derhal yenisi ile değiştirilmesi kurumun özenle dikkat ettiği hususların başında gelmektedir. Hayvanların yeme ve içmeleri en kaliteli ve en doğru yiyeceklerle kombine edilmektedir. Yiyeceğin sadece kaliteli olması değil aynı zamanda doğru bir yiyecek olması da ayrıca dikkat edilen hususlardandır. Ve tüm bunların tamamının köpek eğitimi veteriner hekim tarafından yapılıyor olması ise her türlü takdire değer bir başka özelliğidir. Profesyonel bir kuruluşta bulunması gereken tüm belge ve izin kâğıtların tamamına sahip bir kuruluştur.  

 

Tamamen yasal bir zemine oturmuş bir kurum olması dolayısıyla güven içerisinde hizmet alabileceksiniz. Günün her saatinde başvurup yardım talep edebilirsiniz. Yine günün her saatinde hayvanınızı kontrol amaçlı gelip gezebileceğiniz ve kapısı ardına kadar açık olan ender bir yapılanmadır. Kendisine, fiziki imkân ve koşullarına, bünyesinde bulunan tüm personelin profesyonel bir ekipten oluşuyor olmasından kaynaklanan özgüven sayesinden haklı bir gurur taşımaktadır Köpek Oteli Arnavutköy. Sadece köpeklerin barınma ve bakım işlemi değil, aynı zamanda onların eğitimleri, hareket ve anlama yetilerinin gelişmesi içinde özel eğitim seansları yapılmaktadır. Bu durum sebebi ile hayvanınızın size teslimatı sonrası ondaki olumlu değişiklikleri bizzat göreceksiniz. Daha mutlu, daha hayat dolu ve daha hareketli bir hayvan ile karşı karşıya kalacaksınız.  

 

Düzenli sağlık kontrollerine tabi tutulan hayvanlar günün her saatinde veteriner hekim kontrolündedirler. Kurumun kendi iç disiplin ve otokontrol mekanizmasındaki ciddiyet sebebi ile sıfır sorun politikası hüküm sürmektedir. En küçük bir dalgınlık, yanılgı ve hata, bu kendi iç disiplinin devreye girmesi köpek pansiyonu sonucunda anlık cezai işlem uygulanmakta ve olası tüm aksaklıklar daha en başında ortadan kaldırılmaktadır. Ciddiyet, hassasiyet ve profesyonel itenin bir arada ve muhteşem kombine edildiği Köpek Oteli Arnavutköy, tüm endişelerinizi ortadan kaldıran özel bir yapılanmadır. Aldığınız bu özel hizmet sonrası son derece memnun olmanızın yanı sıra, bu memnuniyetinizi hem kurumun kendisine ve hem de yakın çevrenize aktarma noktasında kendinizi alıkoyamayacaksınız. Yapılan bu kaliteli hizmet bedelini en ekonomik koşullarda ve peşin ödeyebilmenin yanı sıra, tüm bankaların kredi kartları ile ödeme imkânına da sahipsiniz. Artık eminsiniz ki, her işiniz düştüğünde yanı başınızda sizi anlayan ve tüm taleplerinize hassasiyetle karşılık veren Köpek Oteli Arnavutköy sizlerle el ele. 

 

 

 

 


Yorumlar