1St Choice Senior Tüm Irklar İçin Tavuklu Yaşlı Köpek Maması

 

1St Choice Senior Tüm Irklar İçin Tavuklu Yaşlı Köpek Maması 

 

 Öncelikle yazımı dünya da yaşayan milyonlarca canlılardan bahsederek başlamak istiyorum. Dünyamızın büyüklüğü ve genişliği hakkında hepimizin az da olsa bir fikri veya en azından bir yorumu vardır. Dünyamız İnsanoğluna yani 1000'e aşkın millete ev sahipliği yapmış geniş coğrafyamızdır. Dünya da yaşayanları köpek eğitimi sadece insanoğulları olarak sınırlandırmak ise yanlış bir yanılgıdan ibaret bir düşüncedir. Dünyamız ne kadar çok millete ev sahipliği yapmış olsa da bir o kadar da hayvanlara ev sahipliği yapıyor aslında. Hayvanlarımız bizlerin insanlığımızın olmazsa olmazları aslında. Onların bizlere vermiş olduğu mutluluk biraz olsun bizlerin gülmemize sebep olan etkenlerden bir tanesi olması zamanımızın bir kısmını onlara ayırarak zamanımızı daha etkin ve verimli bir şekilde kullanmamız açısından bizler için oldukça önem arz etmektedir. 

 

 Hayvanlarımızın olmadığı bir dünya ve coğrafya dan söz etmek mümkün değildir. Çünkü hayvanlarımız bizlerin yaşam döngüsünü sağlayan canlılarımızdır. Yeri geldiğinde onların sütünden etinden faydalandığımız gibi yağından peynirinden hatta ve hatta onların dışkılarından tarım faaliyetlerinde faydalandığımız reddedilemeyecek gerçekler arasındadır . 

 

  Hayvanlarımızın da bizler gibi doğma büyüme yaşlanma ve ölme dönemleri geçirdiği de bilinen ve kabul edilen bir gerçektir. Hayvanlarımızda da bizim insanlığımız da olduğu gibi yavruluk,dönemi büyüme dönemi ve yaşlılık dönemleri olmaktadır. Hayvanlarımızın arasında bizler için en önemli etkiye sahip olan asil olan köpeklerdir aslında. Asiliyetten bahsetmişken bunu sadece köpekler üzerinde sınırlandırmak ve onlara bu kelimeyi söylemek büyük bir yanlış düşünce olsa da bunu hak ettiklerini köpek oteli düşünenler arasında görüyorum kendimi. Onlara bu asiliyet kavramını takmamda ki sebep ise İnsanoğlunun beceremediği ve bir türlü yapamadığı sadakat duygusunu barındırmış olmalarıdır. Bunu bütün insanlar için söylemek yanlış ama çoğu insanımız da sadakat duygusunun olmadığı bir gerçektir aslında. 

 

  Hayvanlarımızda tıpkı bizlerde yani insanoğlunda olduğu gibi yavruluk döneminde ,yetişkinlik döneminde ve yaşlılık dönemlerinde beslenme açısından dikkat edilmesi gereken hususları barındırmaktadır. Köpeklerimiz için bahsedeceğimiz bu dönemler de yavruluk dönemi için farklı köpek mamaları yetişkinlik dönemleri için farklı köpek mamaları ve yaşlılık dönemleri için de yine farklı köpek mamaları üretilmekte ve bu üretilen köpek mamaları ise farklı markalar tarafından üretilmektedir. 

 

  

1St Choice Senior Tüm Irklar İçin Tavuklu Yaşlı Köpek Maması yaşlı köpeklerimiz için önerilen ve her hangi bir rahatsızlığa,soruna,alerjiye ve yan etkiye sebep olmayan markalardan bir tanesi. 1St Choice Senior Tüm Irklar İçin Tavuklu Yaşlı Köpek Maması içerisinde bol miktarda tavuk maddesini içermekte ve ürünün köpeği doyuruculuğu açısından önerilen markalardan biri haline gelmiş durumdadır.Köpek mamaları ulusal ve uluslar arası arena da rekabet açısından büyük bir pazar köpek pansiyonu haline gelmiş durumda ve bu global pazar ve rekabette kaliteli köpek mamaları üreten firmalar ve şirketler bu pazardan önemli bir pay almakta ve cirosunu her geçen gün daha da katlamaktadırlar. Kaliteli ürün hiç bir zaman sizi herhangi bir sorunla karşı karşıya getirmeyeceği aşikar bir gerçektir. Bildiğimiz üzere paradan yani bütçeden ne kadar kaçmaya çalışırsak üzerimize yığılan maliyet miktarı da bir o kadar çoğalmaktadır aslında. 

 

 1St Choice Senior Tüm Irklar İçin Tavuklu Yaşlı Köpek Maması sizin bütçeniz için uygun maliyette olup sizin ve köpeğinizin rahatı huzuru ve sağlığı açısından oldukça önemli markalardan birisi arasında yer almakta ve sizlere yaşlı köpeklerimiz için önerebileceğim mamalar arasında yer almaktadır 

 

  


Yorumlar